Salaris administratie

Wetgeving

Het voeren van uw salarisadministratie vereist veel tijd en vooral kennis van zaken. U moet de wet- en regelgeving bijhouden, wijzigingen in cao's en bedrijfstakregelingen volgen en uw loonstroken op tijd en foutloos versturen.

Administratie

Voor ondernemers verzorgen wij de salarisadministratie. Wij hebben de cijfers van alle CAO's en risicogroepen in huis. Daarnaast kunnen wij u adviseren over de diverse (loonkosten) subsidieregelingen.

Wij verzorgen voor u de Vorst-WW-regeling.

Bent u werkgever in de sector Bouwnijverheid dan kunt u gebruik maken van de regeling vorst-WW. Wij nemen u de praktische zorgen van deze regeling uit handen. Uiteraard zorgen we ook voor het tijdig verstrekken van salarisstroken. Via het loonpakket maken wij voor u periodiek de salarisspecificaties voor uw medewerkers. Bruto-netto, of netto-bruto berekeningen zijn daarbij mogelijk. Loonstroken kunnen tevens digitaal via e-mail worden verstrekt. Kortom: ook uw salarisadministratie is bij ons in goede handen.

Loonheffing

Onze salarisadministratie is tevens het vertrekpunt voor de aangifte loonheffing. Vanuit de salarisadministratie berekenen wij voor u het bedrag aan te betalen loonheffing. Na uw akkoord sturen wij de aangifte electronisch door naar de fiscus.

Arbeidscontracten

Even zo belangrijk is de vorm en inhoud van de arbeidsovereenkomst die u samen met uw medewerker ondertekent. Er zijn vele mogelijkheden. Ons kantoor beschikt over een uitgebreide modellenbank die wij voor u up to date houden.

Terugbel afspraak

Wilt u uw salaris administratie uitbesteden? Maak direct een terugbel afspraak met ons.

 1. Naam
  Vul uw naam in.
 2. Telefoon
  Vul uw telefoonnummer in.
 3. Datum
  Ongeldige invoer
 4. Gewenst tijdstip
  Invalid Input
 5. U dient akkoord te gaan met de privacyverklaring

Register Belasting Adviseurs